Пишете ни порака

Контакт информации

Адреса: ул. Д-р Христо Татарчев бр.3  1400 Велес

Телефон: 043/231-337 централа; 043/ 228-793 директор

Факс:043/ 212-794

Е-пошта:dudlazarlazarevski@yahoo.com

Следете нè на