Актуелно

Конкурс за прием на ученици во јавните ученички домови во република македонија за во учебната 2015 / 2016 година

За нас

ОУД “Лазар Лазаревски” Велес е воспитно - образовна установа за прифаќање на редовните ученици од четирите средни училишта во градот

Управен одбор

Од Совет на Општина Велес, Од МОН,
Од МОН Од Совет на воспитувачи,
Од Совет на родители

Погледнете ја нашата галерија


Соопштенија

Ова е пример текст. Заменете го со ваша содржина. Само кликнете врз ова поле и додадете свој текст.

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОУД „ЛАЗАР ЛАЗАРЕВСКИ“ И ОПШТИНА ВЕЛЕС!!!

На ден 16.10.2013 год. Градоначалникот на Општина Велес, м-р Славчо Чадиев и директорката на ОУД„Лазар Лазаревски“, Василка Ѓурчиновски потпишаа Меморандум за соработка, со цел обезбедување на долгорочен одржлив развој на целата заедница.

Прочитај повеќе

Најнови вести

Учениците и вработените
од ОУД„Лазар Лазаревски“-Велес го одбележаа Светскиот ден на чистењето 15 Септември

Сведоштва

Сведоштва