ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ДОМОТ 25-ти Октомври

Во чест на Патрониот празник, делегација од ОУД„Лазар Лазаревски“Велес, положи цвеќе на монументалниот споменик - Спомен костурница Велес.