Домаќини на натпревар во кошарка во рамки на Домска лига

ОУД„ЛАЗАР ЛАЗАРЕВСКИ“ВЕЛЕС, ДОМАЌИН НА КОШАРКАРСКИ НАТПРЕВАРИ ВО РАМКИ НА ДОМСКАТА ЛИГА

Во саботата на 18.03.2023 година, во рамки на Домската лига, беа одиграни натпревари во кошарка во машка конкуренција. Учество на натпреварите земаа кошаркарски екипи од ученичките домови во РСМакедонија. Домаќинот, ОУД„Лазар Лазаревски“Велес го освои II -то место.