Учество на работилница по повод 9 мај - Денот на Европа

Денес, 09.05.2023 (вторник), ученици од ОУД ,,Лазар Лазаревски" Велес, по повод 9 мај - Денот на Европа, учествуваа на работилница на која се промовираа европските вредности. Настанот беше организиран од Младинскиот центар во соработка со Општина Велес и со поддршка на Локалната библиотека Гоце Делчев.

Галерија