ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ДОМОТ 25-ТИ ОКТОМВРИ

Со пригодна програма одбележан денот на Домот - 25 Октомври.
Делегација од ученичкиот дом „Лазар Лазаревски“Велес, положи цвеќе на спомен бистата на Патронот во холот на ученичкиот дом. Во рамки на програмата имаше рецитал и музички точки, квиз во кој се натпреваруваа четири екипи, а програмата заврши со спортски игри кои се одржаа на игралиштето во дворот на ученичкиот дом.   

Галерија