ВО ОУД ,,ЛАЗАР ЛАЗАРЕВСКИ" ВЕЛЕС ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЗДРАВАТА ХРАНА!

ВО ОУД ,,ЛАЗАР ЛАЗАРЕВСКИ" ВЕЛЕС ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЗДРАВАТА ХРАНА!
По повод 16-ти Октомври, Светскиот ден на здравата храна, учениците заедно со својот одговорен воспитувач денеска активно се вклучија во одбележување на денешниот ден. Учениците изготвија Еко-пораки за здрава храна, а со литературно читање беше укажано значењето на здравата храна и правилните навики како и формирање на здрави ставови за она што треба да се јаде.

Галерија