Во ОУД ,,Лазар Лазаревски" Велес одбележан Светскиот ден на менталното здравје!

Во ОУД ,,Лазар Лазаревски" Велес одбележан Светскиот ден на менталното здравје!
Денес, 10.10.2023(вторник) по повод одбележување на Светскиот ден на менталното здравје, учениците заедно со својот воспитувач м-р Василка Ѓурчиновски подготвија презентација на тема: Како да го зачуваме менталното здравје.
Наше право е да бидеме среќни и спокојни. Заедно да ја подигнеме свеста за менталното здравје! Не само денес туку секој ден, секаде и секогаш.

Галерија