Женската пинг-понг екипа од ОУД„Лазар Лазаревски“Велес, обезбеди пласман на Домијада 2024

Во рамки на Домската лига, ОУД„Лазар Лазаревски“Велес на 02.12.2023 година во ученичкиот дом во Прилеп, одигра натпревари во пинг - понг машка и женска конкуренција. Женската пинг-понг екипа обезбеди пласман на Домијада 2024 година. 

Галерија