Женската шаховска екипа од ОУД„Лазар Лазаревски“Велес обезбеди пласман на Домијада 2024

Во рамки на Домската спортска лига во квалификациски натпревари во шах женската екипа од ОУД„Лазар Лазаревски“Велес обезбеди пласман на Домијада 2024

Галерија