Актуелно

ОД ДЕТЕ ЗА ДЕТЕ

На иницијатива на учениците од ОУД„Лазар Лазаревски“Велес, се продолжи со Проектот „ОД ДЕТЕ ЗА ДЕТЕ“. Со тоа повторно се покажа хуманоста на учениците сместени во Ученичкиот дом кои направија Новогодишни пакетчиња и истите ги донираа на дечињата во детското одделение при Општа Болница Велес. 

Галерија