Актуелно

Домијада Охрид 2024

Во период од 02.06.2024 до 04.06.2024 година, во Охрид се одржува XXX Домијада, на која се натпреваруваат спортски екипи од сите ученички и студентски домови во РСМ. Женските екипи од ОУД„Лазар Лазаревски“Велес, се натпреваруваат во шах, ракомет и пинг-понг. Среќно на сите учесници.

Галерија