ПРВА НАГРАДА ЗА ОУД „ЛАЗАР ЛАЗАРЕВСКИ“ ВЕЛЕС!

Нашата ученичка Стефани Мечева ја освои првата награда на литературниот конкурс, распишан од ООУ„Рајко Жинзифов“, по повод Денот на училиштето, на тема: „Желбата и љубовта-крилја за големи дела“.
ЧЕСТИТКИ!!!