24-годишнината од суверена, независна и самостојна Република Македонија

Делегациjа на ОУД ,,Лазар Лазаревски" Велес во чест на 24-годишнината од суверена, независна и самостојна Република Македонија, денес положи цвеќе и оддаде почит на загинатите борци во Спомен-костурницата.
Нека ни е вечна Татковината!